Бременност

Хоакин Финикс и Руни Мара са в очакване на първото си дете

Двамата се сгодиха миналото лято

19.05.2020г. / 10 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Актьорите Хоакин Финикс и Руни Мара, които са заедно от няколко години, очакват своето първо дете. Източник на Page Six твърди, че носителят на „Оскар“ Хоакин Финикс и партньорката му Руни Мара ще имат дете.

Двойката е известна с това, че пази личния си живот далеч от камерите, не обичат да дават интервюта и да говорят за връзката си пред медиите. По време на ситуацията с коронавируса те живееха уединено в къщата им в Лос Анджелис, пише „Page Six“. Засега няма официално потвърждение на новината от актьорите.

Финикс и Мара се срещнаха по време на снимките на филма на Спайк Джонз „Her“ през 2003-а, но започнаха своята връзка едва през 2018-а година, когато направиха заедно филма „Мария Магдалена“. Скоро след филма двойката заживя заедно и се сгодиха през лятото на 2019-а.

Макар и двамата да не говорят за отношенията си, от „Vanity Fair“ успяха да провокират Финикс да сподели, че Руни Мара е единственото момиче, за което е търсил информация в интернет.

„Ние бяхме просто приятели, имейл приятели. Никога не го бях правил преди. Никога не бях търсил информация за някое момиче онлайн“, признава актьорът пред изданието.

Коментирай