Мода

Жокейската визия вдъхнови нова модна колекция

Италиански дизайнер се вдъхнови от ездата за създаването на последната си модна линия

06.11.2012г. / 09 34ч.
Аз жената
Снимка: Shervino

Снимка: Shervino

Най-новата модна колекция на италианския дизайнер Ермано Шервино за сезон 2012-2013, бе представена пред българската публика преди броени дни.

Модната линия за есен-зима 2012-2013 е вдъхновена от грациозността и елегантността на конете, всичко е подчинено и вдъхновено от ездата. Сдържаност, изчистени линии и монотонна палитра са акцентите в есенната колекция.

Повелители на модата ще бъдат жените с дрехи, типични с британския консерватизъм и италианската елегантност и класика. През очите на дизайнера жената тази зима е грациозна, благородна и елегантна.

Графитните цветове преобладават в есенната палитра на дизайнера.

За господата този сезон Ермано Шервино залага на елегантната линия, като същевременно добавя и доза провокативност. Мъжката мода акцентира върху тъмнозеленото и сивото, докато дамите залагат на мекотата на кафявото и изтънчеността на черното.

Палтата тази есен са до коляното, силно вталени, но ефирно обгръщащи женските извивки.

Свързани статии

 Леопардовата палитра от миналата година е заменена от изчистените и хармонични тонове, типични за хладния сезон.

Ботушите са допълващ елемент в цялостната визия, открояващи се с дължината до бедрото и цвят, сливащ се с този на тоалета.

Флорентинският стилист облича знаменитости като Шарън Стоун и Ума Търман, и прикова погледите с най-новите си предложения за студения сезон.

Коментирай