Мода

10 рокли за всеки подходящ случай

Роклята – женствена и практична

18.03.2013г. / 14 12ч.
Вергиния Генова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Това са си едни наистина прекрасни женски хобита – да колекционираш чанти, обувки, рокли… Наистина доста скъпо хоби, но какво пък – повечето хобита изискват време, място, финанси. Да не мислите, че е по-евтино да колекционирате монети или марки?
Е, предимствата на другите колекции са, че не остаряват, при правилна грижа не се повреждат и можеш да ги продадеш за много повече пари, отколкото си ги купил.

Свързани статии

Но все пак и колекционирането на рокли си има своите предимства и на момента можеш да извлечеш голяма полза и максимална печалба.

  • Винаги имаш с какво да отидеш на парти.
  • На коктейл.
  • На вечерно тържество.
  • На сватба.
  • Просто да си готина на работа и винаги различна.
  • Канят те прекрасни мъже със стил и ти можеш да избереш онзи, който най-много ти допада.
  • По-лесно правиш добро впечатление и съответно си намираш работа, осъществяваш сделки, завързваш контакти.
  • Роклята те зарежда с позитивизъм и те прави по-добра.

И ето ти почти 10 предимства за това да колекционираш рокли, отколкото салфетки например.

(Снимка: Reuters)

Изтъквайте предимствата винаги, когато някой ви каже – роклите не са ли ти много? Не претъпка ли вече гардероба?... Всъщност понятието „много“ е непонятно за колекционерите. Или си колекционер или не си.

Притежателките на големи колекции рокли имат възможност всеки ден да са с различна рокля, а всяка рокля носи своя цвят и настроение. Можем да имаме зимна колекция, пролетна, есенна, лятна... дълги рокли, къси рокли, официални рокли, плажни рокли... наистина колекцията ни може да бъде много, много голяма.
И докато облечем всички рокли по веднъж съответният сезон свършил.

При възможност е удачно да се инвестира в по-скъпи, по-качествени и по-универсални рокли, така че да са винаги актуални. Хубаво е да съобразяваме къде можем да ги облечем и с какво можем да ги съчетаем (чанта, обувки, сако, жилетка, бижута). При добре подбрана колекция можем да създаваме впечатление, че притежаваме богат и изискан гардероб, а той да е само от 10 качествени рокли.
Особено през пролетните и летните месеци бързо измисляме какво да облечем – няма го дългото чудене тази пола с коя блуза да съчетаем, а просто обличаме роклята, слагаме някакво подходящо бижу и готово. Като цяло роклята е не само женствена, но и много практична дреха, така че хич и не му мислете – ставайте колекционери. Все пак всеки трябва да има хоби!

Коментирай