Мода

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Риби

Нещо с флорални мотиви

17.02.2019г. / 11 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

След като преминахме през знака на Козирог, Водолей, време е да обърнем внимание на нежните представителки на зодия Риби.

Те са непредвидими, романтични и с голямо въображение. Зодиакалният знак Риби е последен, но в себе си е събрал по някоя от характеристиките на предшестващите го знаци.

Нежните представителки родени под този знак, подобно на всички двойни знаци, се отличават с непредсказуемост, творчество, хаос. Те са изключително борбени и в проблемите, които срещат по пътя си виждат нова възможност.

Възползвайки се от своите грешки, те стават по-адаптивни към събитията. Рибите се отличават и със състрадателност, разбиране и съпричастност към околните. Често поставят чуждите нужди пред своите собствени.

Слабите им страни се характеризират с това, че понякога са твърде срамежливи, интровертни, мързеливи, капризни, защото те обичат лесния живот. Въпреки тези свои минуси, те са големи романтички и търсят голяма любов в живота си.

Известни жени родени под знака на Риби са Синди Крауфорд, Лайза Минели, Елизабет Тейлър и други.

Какво да подарите на жена Риби ?

Нещо със сърца

Сърцата са един от най-актуалните модни акценти. Ще ги откриете като декорация или щампа върху рокли, блузи, чанти и други. Нежните представителки на зодията, постоянно се стремят да обновяват гардероба си. Затова не пропускайте да ги зарадвате с красива дреха декорирана със сърца.

Аквамарини

Един от късметлийските цветове и камъни за Рибите е аквамаринът. Без значение дали ще изберете аксесоар, дреха или гримове, нека цветовете им да бъдат обвързани с нюансите на синьото и водата.

Нещо с флорални мотиви

Шал, рокля, обувки или топ, в ярки цветове, флорални мотиви и повече дантела, ще допълнят визията на иначе романтичните Риби. Супер шик е, ако изберете съчетание между флорални мотиви, брокатени нашивки и впечатляващи декорации.

Бижу

Ако се затруднявате с избора за подарък, заложете на ефектно бижу със златни елементи и добавени сини елементи аквамарин.

Свързани статии

Иланг Иланг

Може би ще предпочетете да изненадате жената Риби с хубав парфюм или спа козметика. Изберете аромат на иланг иланг, карамфил или ванилия.

Часовник

Рибите понякога могат да бъдат разсеяни и да забравят за времето. Един стилен часовник не само ще завърши визията им, но и ще им напомня винаги да бъдат точни.

И не на последно място – дамска чанта. Моделът трябва да е практичен, стилен и да напомня за романтика.

Снимка: Reuters

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати