Мода

Гривна-верижка за плажа

Актуално бижу

03.08.2015г. / 10 01ч.
Криси Табачка
Снимка: istock

Снимка: istock

Модните диктатори наложиха една нова тенденция за бижутата на пролет-лято 2015. Обръщайки поглед към морските почивки, ювелирните дизайнери върнаха като актуално течение носенето на гривни, свързани чрез верижка за пръстени.

Красивото бижу е вдъхновено от модерното за този сезон бохемско настроение, което със сигурност се свързва с безкрайните морски вечери, топли дни и студени коктейли.

Много важен елемент при селектирането на бижу от този тип е да изберете дали ще бъде с инкрустации или не.

Не забравяйте да съчетаете с цялостната визия, че да не загубите баланса. Ако се спрете на масивно украшение за ръката, задължително го комбинирайте със семпли и минималистични компоненти на вашия силует.

В противен случай е възможно да преминете една граница, чието прекрачване далеч не е препоръчително.

Най-добрият избор е да носите такъв тип бижу на плажа. Независимо дали банският ви костюм е съчетание от много цветове, дали са наситени, пастелни или неонови, гривните с пръстен и верижка ще се явят като перфектният завършек.

Добре е да имате предвид и материала, от който ще е изработено вашето бижу. По-некачествените изделия е възможно да оставят следи и неприятно оцветяване по кожата ви, особено в контакт с морска вода.

Решението на този проблем е да използвате най-обикновен, безцветен топ лак, с който да лакирате бижуто. По този начин ще създадете бариера между метала и вашата кожа, като предотвратите евентуална нежелана химична реакция.

Коментирай