Мода

Prada с колекция пролет-лято 2016 (галерия)

Тесни линии, ресни и обемни бижута

10.11.2015г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Поглеждайки назад в близкото минало и срещайки по модните подиуми на Милано и Мадрид колекцията на Prada за пролет-лято 2016, вече ни се иска да е топло и да преоткрием гардероба си.

Кои ще са водещите акценти за следващите сезони? Започваме от тесните линии на полите и костюмите, подчинени на графичните теми, в съчетанието на няколко различни десена, асиметричните линии, подчертаващи тяхното настроение и богатството на аксесоарите, както и златните и сребърни елементи.

Обемни обици приличащи на коледни играчки, в триизмерни форми, които са допълнени от слънчеви очила в ретро настроение.

Обувките ще бъдат елегантни на ниски токчета, с повече каишки около глезена, в комбинация от метал и кожа, велур, но не и в един цвят, а в комбинация от два или повече.

Що се отнася до връхните дрехи, те също ще са в тесни линии, в съчетание с коприна, десени, с метални декорации и змийски ивици, органза и флорални мотиви.

За тези от вас, които помнят предишната пролетно-лятна колекция на модния бранд, захаросаните цветове и настроение продължават да властват и през 2016 година.

Свързани статии

Бъдете смели в съчетаването на цветовете. Носете шарени дрехи, комбинирайте повече от един десен, различни видове райе. Панделките ще са господстващ акцент, райето, сърцата и фините ресни играещи върху материите, също.

В тази изпълнена с настроение линия обувките ще са на висок ток или платформа и разбира се в ярки багри. Повече може да видите в галерията ни със снимки.

Снимки: Reuters

Коментирай