Мода

Американски моден бранд откри своя първи магазин у нас

Сред гостите на събитието бяха Митко Павлов и Ива Екимова

12.04.2016г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Дарина Йотова от „X Factor“

Дарина Йотова от „X Factor“

Преоткрийте пролетта с нещо ново. За всички дами, които обичат да пазаруват и ценят модата представяме Forever 21. Американският моден бранд откри своя първи магазин у нас. Интересът беше невероятен, а магазинът открит с тържествено прерязване на лентата.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Dj сет и Криско, който пя на живо за десетките хора, дошли на откриването.

Модният бранд е една от най-големите специализирани търговски вериги в САЩ, с магазини, предлагащи така наречената „бърза мода“, чиято цел е да предостави достъп до най-горещите модни тенденции за жени и мъже от всички възрасти. Идеята на бранда е да вдъхнови пазаруването на клиентите чрез завладяваща и вълнуваща обстановка в магазините и постоянен поток от модни продукти на отлични цени.

Основана в Лос Анджелис през 1984 година, търговската верига реализира плановете си за масивна експанзия, като си поставя за цел следващите три години да удвои броя на магазините си. В момента популярният бранд има над 750 магазина в 47 страни по света, сред които Съединените щати и международно присъствие в Канада, Китай, Европа, Хонг Конг, Индия, Израел, Япония, Корея, Южна Америка, Мексико, Филипините и Обединеното кралство.

Телевизионните водещи Ники Кънчев, Митко Павлов и Ива Екимова бяха сред първите, дошли да видят колекцията на марката. Кали, Дарина Йотова и Михаела Маринова от „X Factor“, Пламен и Иво, Прея, бяха малка част от звездните гости на събитието.

Сред ВИП гостите бяха румънската актриса и тв водеща Дана Рогоз и чешкият топмодел Никол, които избраха нови попълнения за пролетния си гардероб.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати