Мода

Две идеи за декорации с камъни и перли

За повече разкош във визията

26.07.2016г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: ispydiy.com

Снимка: ispydiy.com

Блясъкът на камъните и разкошът на перлите ни обгръща в лятната мода и тази тенденция ще се запази и в есенно-зимната визия. Цветните камъни могат да преобразят и най-обикновената блуза и да я превърнат в бутиков модел.

От друга страна, перлите напомнят за времето на Мерилин Монро и добавят една нежност, която всяка жена трябва да притежава. За да добавите от разкоша на тези два акцента и във вашата визия, споделяме две лесни идеи за декорация.

Купете няколко едноцветни блузи и кристали в различни цветове и форми. За да бъде прецизна декорацията, изберете предварително как ще разположите камъните върху материята, след което отбележете местата им с бял/цветен молив.

Остава да ги зашиете с подходящ цвят конец. Ако предпочитате може да си закупите камъни и за залепване. За да се задържи по-дълго ефектът, препоръчително е да перете блузата в хладка вода и на ръка.

За втората идея ще са ви необходими перли за зашиване. Съветваме ви да закупите по-малки перлички в различни цветове, които да комбинирате. Където и да ги декорирате ще се получи нещо оригинално.

Тъй като ние, дамите, искаме винаги да изпъкваме с оригиналност, пришийте вашите перли на яката на ризата. След тези два модни проекта ще ви хрумнат още много идеи за преобразяване на гардероба.

Снимки: ispydiy.com; pinterest

Коментирай