Мода

Versace с колекция пролет-лято 2017 (галерия)

Спортни модели, запазили от блясъка на бранда

03.01.2017г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В очакване на пролетно-летните месеци все по-често започваме да обръщаме внимание на модните тенденции. В голяма част от модните бутици вече могат да бъдат открити модели от пролет-лято 2017 година.

След перлите на Chanel, сребристите акценти, флоралните мотиви и геометричните фигури е време да си припомним какво е предложението на модна къща Versace, което представи преди седмици на седмицата на модата в Милано.

Донатела Версаче винаги намира начин да предефинира силата на блясъка. Този път тя създаде колекция за енергичната жена с атлетична фигура, която обича да се забавлява. И този път властваха женствеността, блясъка, раздвижените линии.

Набрани анораци от шушляк, стегнати клинове, асиметрично секси рокли в комбинация от диско цветове. Някои визии напомняха за момичето на Бонд.

И там някъде, в иначе спортната линия на колекцията, блясъкът, който винаги отличава бранда отново напомни за себе си. Пайети в различни цветове и форми бяха декорирани върху фини материи. Секси модел, който бе завършен от спортна раничка в същите цветове като на роклята.

Свързани статии

Райе, комикси и геометрични фигури. В пролетно-летния гардероб задължително добавете повече комбинации от десени. Визиите ще бъдат цветни, закачливи, ето защо едноцветните модели определено няма да ви направят зашеметяващи.

Що се отнася до избора на обувки, те ще бъдат на висок ток или платформа и отново с много настроение от цветове и акценти. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай