Мода

Да се подготвим за пролетта, като обновим гардероба си

Вижте стилните предложения на модния сайт Creda.bg

22.02.2017г. / 07 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: creda.bg

Снимка: creda.bg

Пролетта е все по-близо и всяка дама мечтае да захвърли поомръзналите си зимни дрехи и да се разкраси с нещо ефектно и свежо за новия сезон. За да сме актуални, елегантни и оригинални през наближаващата пролет трябва да помислим за новите модни тенденции още отсега. Вижте кои ще са водещите нюанси и модели през настъпващия пролетно-летен сезон.

Както винаги, най-трудна е задачата за бизнес дамите и деловите вечно бързащи жени – те трябва да са същевременно елегантни и стилни, но и интересни и различни. Никой не иска да изглежда твърде строго и суховато, без собствен стил. Как да намерим идеалния тоалет, ако ежедневието ни включва бизнес срещи, офис работа, семейни ангажименти... Какво да облечем, ако сутринта ни чака среща с важен клиент, а вечерта ще пием по питие с любимия...

Златната среда е правилният отговор, но понякога тя е толкова трудна за постигане. Ключът се крие в детайлите и разчупването на стереотипите. Лека промяна в кройката или добавянето на свеж принт към част от облеклото ни могат да направят чудеса, така че да сме хем елегантни и адекватни на работната обстановка, хем без притеснение да се отпуснем в приятна неформална атмосфера след дългия работен ден.

Creda.bg е моден сайт, чието мото е „Стилът провокира“. Да провокира стилно е това, към което се стреми всяка дама. Сред продуктите на Creda.bg ще откриете точните модели специално за вас – перфектен баланс от висококачествени и удобни материи, красива и изящна линия, удобство и оригиналност.

Деловата жена е фокус на сайта, създаден с много грижа и внимание към специфичните нужди на съвременните дами. Creda.bg посрещат пролетта със свежи, нежни и подчертаващи женствеността цветове – ярките тонове ще повдигнат пролетното настроение и с тях никога няма да изглеждате или да се чувствате скучно. На мода винаги е червеното, а цветът корал се задържа в челните класации за пореден сезон.

Специално за 8 март, Празник на жената, от Creda.bg са помислили за това как дамите да се почувстват празнично и да повишат настроението и самочувствието си. За всички тях е тази прекрасна червена рокля от луксозна дантела. Роклята е с черен сатениран хастар и подвижен колан с панделка, който придава на роклята две различни визии. С тази рокля вие ще заявите вашето присъствие и няма да останете незабелязана. Този избор показва стил, характер, сила.

Черно-бялото цветово съчетание никога не е демоде – с него ще придадете делови и бизнес вид на тоалета си, но същевременно ще изглеждате класно и изпипано. Прекрасни комбинации от нежно розово, зелено, лила, синьо намират израз в кокетни рокли, които съчетават момичешка невинност и делова елегантност.

Независимо дали ще изберете класическата комбинация от панталон и риза или ще заложите на вечната рокля, може да изглеждате неотразимо. Принтовете на цветя могат да направят чудеса с външния ви вид – един малък пролетен детайл в облеклото и излъчването ви вече се променя изцяло. Сред предложенията на Creda.bg ще откриете както изчистени прави линии и класически кройки, така и по-разчупени и закачливи модели. Материите са подходящи за пролетта, когато след дългата зима ни се иска да почувстваме лекота и комфорт – дантела, жакард, памук, трикотаж.

Пролетта е времето да обновим гардероба си с повече поли – независимо дали са част от костюм или ги избирате самостоятелно, те придават неповторима грация и нежност на всяка дама.

Запомнете – делово облекло не означава безлично облекло. Фееричните материи, спортно-елегантните кройки и свежите и закачливи десени могат да преобразят всеки иначе скучен модел.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати