Мода

Dolce&Gabbana представи колекция есен-зима 2017/2018 (галерия)

Разкошна колекция с българско участие

28.02.2017г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Часове след като новината за модното дефиле на Григор Димитров достигна до милионите му фенове, обръщаме по-детайлно внимание на колекцията на Dolce&Gabbana за есен-зима 2017/2018. Най-добрият ни тенисист представи уникален костюм на модния гигант по време на седмицата на модата в Милано.

Първата реакция, която може да бъде споделена относно моделите е... спираща дъха. Модното дуо за пореден път показа разкошни облекла и аксесоари, в които пищността имаше специално запазено място. Това, което присъства при дамската и мъжка колекция е кадифето.

Разкошно, обсипано с фини шевици, елегантни royal мотиви. И този път моделите имат в косите златни корони, обсипани с камъни, а модният бранд представи някои от своите облекла и в миниколекция за най-малките.

Споменахме пищност и тя е силно застъпена от флоралните мотиви, изработени от различни красиви лъскави конци, върху скъпи материи, както и допълнително декорирани. Леопардовият принт е абсолютно задължителен и не само той. Добавете към гардероба си поли, рокли, тениски или връхни дрехи със забавни животински апликации.

Освен панделките, визията ни ще се отличава с класиката на папийонките. Сребристите и златни мотиви продължават да бъдат все така актуални, особено ако върху тях има нарисувани или избродирани сърца, цветя.

Свързани статии

Обувките също представят една експлозия от еклектика. От класически изчистените модели, до богато декорираните с камъни, пайети, дантела.

Лъскавите материи също ще направят визията ни забележителна. Чантите са в квадратна форма, наподобяващи миникуфарчета с дръжки от вериги, отново с много красиви елементи по тях. Повече от колекцията може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Парфюми Фрагрисима ( преди 7 години )
Флоралните мотиви са запазена марка на GUCCI. Класа над Dolce&Gabbana
отговор Сигнализирай за неуместен коментар