Мода

3 модни правила в избора на уникален аксесоар само за вас

Коя е вашата запазена марка?

04.05.2018г. / 10 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка стилна дама трябва да има свой отличителен аксесоар, моден атрибут, който да я направи разпознаваема, да бъде нейна запазена марка.

Едни от най-значимите модни икони на всички времена задължително имат такъв аксесоар. Например, Одри Хепбърн прави малката черна рокля задължителна част от своя гардероб. Джаки Кенеди пък е известна със своите слънчеви очила с широки рамки, излизащи от овала на лицето ѝ.

Аксесоари за красива плажна визия (галерия)

Искате да имате аксесоар, който да се превърне във ваша запазена марка и според който да сте разпознаваема дама?

Разберете как като си отговорите на тези 3 въпроса:

Кой е уникалният ви фактор?

Замислете се за кой свой аксесоар или тип аксесоари получавате най-често и най-много комплименти. Вашите колеги, приятелите ви все трябва да забелязват нещо във външния ви вид. Заслушайте се в техния глас, за да определите дали вече нямате разпознаваем аксесоар, акцент във визията си, на който да наблегнете. Той може да се превърне в уникалния ви моден фактор.

Какво все ви идва отвътре да си купувате?

Всяка жена си има любима част от облеклото, която винаги грабва окото ѝ. Независимо дали става дума за чанта, обувки, очила, специфични бижута, те са акценти във визията, които правят впечатление.

Тест: Кой е вашият цвят за пролет 2018?

Помислете добре кой аксесоар ви влече най-много. Какво обичате да си купувате, когато излезете на шопинг? Важно е това да е аксесоар, който изпитвате нужда да притежавате без да е наложително, тоест без например старият ви чифт обувки да се е скъсал. Това не се брои.

Какво можете да интегрирате в гардероба си?

Уникалният ви фактор няма нужда да е един и същи аксесоар всеки път. Може да е съвкупност от аксесоари, които най-добре пасват на темперамента ви, на излъчването ви. Помислете добре кои аксесоари биха могли да се интегрират по подходящ начин с ежедневния ви гардероб.

Коментирай