Мода

Виктория Бекъм представи колекцията си в Лондон

Ще носим много каре

18.02.2019г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Виктория Бекъм. Снимка: Reuters

Виктория Бекъм. Снимка: Reuters

По това време на годината светът на модата събира в различни модни столици красиви колекции за следващите сезони. След Париж и Ню Йорк, сега ще обърнем внимание на Седмицата на модата в Лондон и по-специално на колекцията за есен/зима 2019 на Виктория Бекъм.

Моделите, които представи певицата дизайнер, сякаш напомняха за консервативния британски стил. Имат различни видове каре, много червено, кафяво, бежово, тъмносиньо, екрю. Линии, които са за ежедневието. Удобни, практични, подчертаващи женствеността, но непретенциозни.

Панталоните и полите, които ще облечем само след няколко месеца ще са с висока талия. Ризите с остри яки ще съчетаваме с фино плетени пуловери.

Свързани статии

Ще комбинираме различните видове каре в една визия, а леопардовият принт ще добавим като фини чорапи или чорапогащи, но и като ботуши тип чорап.

Това, което прави силно впечатление в колекцията е, че Виктория Бекъм е заложила много на десените и особено на карето, което не се колебае да комбинира с леопардов принт. Повече за нейните модни решения може да видите в галерията ни.

Коментирай