Мода

Dior представи круизната си колекция за 2020

Събитието се проведе в дворец построен през 16 век

04.05.2019г. / 06 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мароко, Маракеш, огньове... Мароканският град се превърна в специално модно събитие. Творческият директор на Dior Мария Грация Кюри, избра тази екзотична дестинация, за да представи круизната колекция за 2020 година на френската модна къща. Модното дефиле се състоя в марокански дворец построен през 16 век. Сред специалните гости на събитието бяха Лупита Нионго и Джесика Алба.

Колекцията включва много детайли, които напомнят за африканската култура. Роклите са женствени, свободни и от ефирни материи. Цветовете варират от слонова кост, до цветовете на пустинята, примесени с черно.

Някои от аксесоарите съчетават класиката на перлите с природата на Африка. Не липсваха тюлени поли, фини бродерии с много блясък, както и специфични шевици. Сред десените, които присъстват са флоралните мотиви и камуфлажът.

Обемът в линиите се забелязва не само при роклите и полите, но и при връхните дрехи, както и в панталоните. Модели както за дамите, които искат да преоткрият своята женственост, но и за онези, които не се плашат от дългите часове път и искат да се чувстват удобно в дрехите, които носят. Повече може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай