Мода

3 модни тенденции, които ще останат и през 2020-а година

Трендовете, които ще останат актуални и през следващата година

12.12.2019г. / 11 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Модните тенденции и актуалните трендове в красотата за 2020 година са вече очертани от „диктаторите“ в света на модата. Популярната социална мрежа за споделяне Pinterest обаче е още един начин да разберем кои модни тенденции вълнуват обикновените хора и кои са устойчивите трендове, които ще останат валидни и за следващата година, според всички нас.

Топ 5 актуални цветове в боите за дома за 2020-а

Годишният доклад на Pinterest за топ 100 в тенденциите, които вдъхновяват живота ни, вече е публикуван. Според него в света на ежедневната мода и красотата има 3 основни тенденции, които ще останат валидни и през следващата 2020 година.

Гланц с блясък и молив за устни

Грешки, които модните икони не правят

Матовите и плътно оцветени в наситено червило устни са в историята. Новата година ще бъде белязана от една неувяхваща модна тенденция, която циклично се завръща на модния небосклон. Това са гланцът и моливът за устни. Този тренд от 90-те години винаги намира начин да се появи отново. Така ще бъде и през 2020 година. Изберете любимия си нежен цвят и оцветете устните си в него. Не забравяйте да подчертаете контура, както и да добавите блясък за повече усещане за сочност на устните.

5 остарели модни правила, които да спрете да спазвате

Бижута за коса

Бижутата не са предназначени само за тялото ни. Те вече могат да покрият обилно и косата ни, за да подчертаят красотата и женствеността ѝ. През 2020-а година не забравяйте да украсите кичурите си с фиби, шноли и аксесоари с много перли, блясък, брокати и камъни. Тази модна тенденция ще остане устойчива и през следващата година.

Райе и флорални мотиви за пролет/лято 2020 от Louis Vuitton

Свързани статии

Къдрави ластици от плат

Един от позабравените аксесоари от края на миналия век се завърна и е тук, за да остане. Това е ластикът от плат, който всяко момиче имаше през 80-те и 90-те години. През 2020-а година ще ги виждате все по-често по щандовете на магазините. Не ги подминавайте, защото ластиците от плат ще са част от модните трендове през следващата година.

Снимки: iStock

Коментирай
Свободно време