Мода

Цветови комбинации за късмет през 2020-а

Вижте кои комбинации не е добре да обличате

24.12.2019г. / 09 39ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

В очакване на всяка нова година, винаги търсим информация за това кои ще са щастливите цветове за следващите 12 месеца. Започва 2020-а година, която ще е Годината на металния Плъх, настъпваща на 25 януари 2020.

Знаете ли, че китайците вярват, че различните цветове резонират с конкретни честоти, които имат различна сила. В китайската метафизика има пет основни цвята, които означават петте елемента, петте планети и петте направления – север, юг, изток, запад и център.

За 2020 г. зеленото е много благоприятно, тъй като се смята за цвета, който укрепва. Червеният цвят носи приятелство и късмет.

Идеи за декор в класическо синьо – цветът на 2020-а година

Жълтото пък представлява креативността и интелигентността. Бялото се асоциира с елемента метал, който ще ни донесе финансови успехи. Другите цветове, които са от металния елемент, са сребристо-сиво и златисто.

Що се отнася до синьо и черно, и двата цвята символизират промяната, потока от информация.

Когато избираме своя тоалет, почти винаги комбинираме няколко цвята във визията си. Кои цветови комбинации ще ви донесат благополучие и кои е добре да избягвате, вижте в следващите редове.

Зелено и червено

Благоприятна комбинация от цветове за 2020-а. Двата цвята един до друг ще подхранят вашите желания и успехи. Ще ви дадат нужните ресурси, за да успеете в плановете си. Зеленото, което е цветът на тревата и дърветата, среща яркия блясък на елемента Огън. В живота ви може да се появят много успешни и полезни личности.

Годишен хороскоп за 2020

Чанта според формата на тялото

Червено и жълто

Добавете към гардероба си тази стабилна комбинация, носеща благоприятни резултати и хармония. Всеки, който работи в екип и иска да насърчава добрата воля на своите колеги, може да се възползва от тази цветова комбинация.

Жълто (златисто) и бяло

Отлично съчетание. То символизира богатство, успешното превръщане на ресурсите в устойчив бизнес и реализиране на добри печалби. Тези цветове може да приложите и в декорацията на дома, офиса.

Черно и бяло

Късмет, богатство, създаване на устойчив просперитет. Това е комбинация за създаване на богатство. Също така, черно и бяло означава също единството на Ин и Ян.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати