Мода

Ярки цветове и обем в колекцията на Carolina Herrera

Ще облечем и флорални мотиви

14.02.2020г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: БГНЕС/EPA

Снимка: БГНЕС/EPA

Седмицата на модата е едно от дългоочакваните събития през февруари. Започваме със събитието, което се проведе в Ню Йорк, и което ще продължи към Лондон, Париж и Милано.

Готови ли сте за повече цвят във визията през есен/зима 2020? Дизайнерът Wes Gordon представи колекцията си за Carolina Herrera, а самата госпожа Herrera наблюдаваше ревюто от позицията на гост на събитието заедно със своя съпруг.

Можем да кажем, че това е един баланс между елегантност, романтика, облечена в ярки цветове и бродерии. Без минимализъм. В гардероба си ще добавим повече обем, издължени и свободни линии.

Как да изберем подходящо деколте според типа фигура?

Ярките палитри ще обгърнат красивите флорални декорации, добавяйки усещане за женственост и красота. Някои модели в колекцията са изчистени, но представени с асиметрия, обемност. При други флоралните мотиви също са раздвижени от лъскави материи, красиви цветови комбинации и многопластовост.

Акценти в боите за коси за 2020

Ще комбинираме розово с оранжево, черно със синьо и бяло, няколко различни нюанс а на синьо в една визия или ще изберем да сме изцяло в черно, червено, жълто, екрю. Повече за колекцията на Carolina Herrera може да видите в галерията ни.

Снимка: БГНЕС/EPA

Коментирай