Мода

Изобилие от флорални мотиви в колекцията Pre-Fall на Versace

Цветята никога не са в повече

17.07.2020г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram Versace

Снимка: instagram Versace

Въпреки неизбежните промени, които се случват в модния бранш на световно ниво, дизайнери и модни къщи не спират да творят и да ни вдъхновяват с произведенията си. Време е да отделим внимание и на колекцията Pre-Fall на Versace. На пръв поглед в нея откриваме линии, напомнящи за колежански униформи. И този път Донатела Версаче успява да впечатли с идея и много, много флорални мотиви.

Нещо, за което често пишем в модната ни рубрика и даваме като моден съвет на нашите читателки, е да бъдат „смели“ при избора на десени. Да не се страхуват да съчетават няколко в една визия. Точно това е и акцент в колекцията на италианската модна марка.

Флорални мотиви, които са различни по вид, в една визия с райе, класическо каре. Не пропускайте да добавите към есенния си гардероб чорапи и чорапогащници с ярки цветя.

Ако мислите, че класическите поли в трапецовидна форма с цветя трябва да се носят само с палто, сако – грешите. Облечете ги със спортно яке. От една страна имаме топли и ярки нюанси напомнящи лятото, а от друга класическа строгост.

Разбира се, ще можем да оформим визията си и изцяло в черно, ще носим змийски принт, а малките чантички в квадратна форма и с бароков акцент, са абсолютно задължителни. Харесвате безопасни игли? 

 

 

 

Коментирай