Мода

Chanel представи колекцията си за пролет/лято 2021

Ще добавим повече десени в гардероба си

08.10.2020г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: БГНЕС/EPA

Снимка: БГНЕС/EPA

Париж, Grand Palais и отново Chanel. Френската модна къща представи колекцията си за пролет/лято 2021 с впечатляващо ревю, както обикновено. Името на марката бе изписано с големи букви, напомнящи надписа „Hollywood“ на хълмовете край Санта Моника, който всички сме виждали в някои американски филми.

 

 

Chanel винаги е била свързана по един или друг начин с киното, актрисите. Имена като Грейс Кели, Делфин Сериг, Жана Моро, Мерилин Монро, са носели тоалети и парфюми на бранда както на екран, така и в живота си на красиви жени.

Свързани статии

Творческият директор Виржини Виар, ни предлага за пролет/лято 2021 да добавим в гардероба си повече десени, да ги комбинираме в една визия. Пепит, райе, каре. Впечатлени в линиите на саката и блузите правят обемните подплънки, широките паднали ръкави.

Много бяло и черно в комбинация, перли, неонови багри, яркорозово и разбира се костюмите от букле, които са толкова разпознаваеми. Сякаш покойният Карл Лагерфелд бе сред публиката и гледаше успешното представяне на впечатляващата колекция. Повече за ревюто може да видите в галерията ни.

Коментирай