Мода

Искате ли да сте част от най-добре пазената тайна в модната общност? Знаем как

04.06.2021г. / 06 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: BestSecret

Снимка: BestSecret

Започнахте ли вече разчистването на гардероба за новия сезон? Хубавото време навън ни стимулира да забравим за тежките и обемни дрехи и да заложим на ефирни и цветни тоалети. Ако сте от хората, за които безупречната и модерна визия е повече от задължителна, имаме изненада за вас. Една от водещите затворени платформи за онлайн шопинг в Европа вече е достъпна за българските потребители.

Вече може да откриете дизайнерски брандове с до -80% отстъпка

Ексклузивният онлайн магазин BestSecret ви дава невероятната възможност да пазарувате 3000 премиум бранда с отстъпки между 20% и 80% от редовната цена. В богатия продуктов асортимент на онлайн шопинг платформата ще откриете дамски, мъжки и детски дрехи, аксесоари и обувки. Също така, за почитателите на стилния интериор, платформата предлага разнообразна селекция аксесоари за дома.

В BestSecret ще откриете продукти на едни от най-популярните и предпочитани дизайнерски брандове като Guess, Balenciaga, Adidas, Chloé, Michael Kors, Calvin Klein и още много други.

Насладете се на над 5 милиона дизайнерски артикула с отстъпки до -80%. Да подберете стилни находки за вашия гардероб никога не е било по-лесно!

Станете част от ексклузивната модна общност на BestSecret

Не сте чували за BestSecret досега? Не е учудващо, имайки предвид, че платформата е една от най-добре пазените тайни в модния свят. За да станете член и да се насладите на голямото разнообразие от страхотни находки, имате нужда от специална покана. Да се сдобиете с покана не е лесно, но ние успяхме да осигурим за нашите читатели тази възможност. Възползвайте се от ексклузивната покана и направете своята регистрация още сега. Не позволявайте някой да ви изпревари, защото местата са ограничени!

Възползвайте се от уникалните предимства на платформата

Членовете на ексклузивния онлайн магазин могат да се насладят на страхотни предимства. Всички поръчки идват с бърза и безопасна доставка до дома ви, а ако искате да върнете продукт, може да го направите без да плащате допълнително.

Като комплимент към българските потребители, в момента BestSecret предлага безплатна доставка. Сега е перфектното време да се регистрирате с поканата и да направите своята първа поръчка!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne e lo6o kato ideia . kato za na4alo triabva da si opravia figurata.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар