Мода

Топ модни тенденции за сезона

14.10.2021г. / 10 29ч.
Мария Дуковска
Топ модни тенденции за сезона

През есен-зима 2021-22 модните тенденции са отдадени на идеята за нов живот на открито, намирайки удоволствие в луксозните материи и пазейки усещането за комфорт с топлите плетива.

В актуалните колекции на водещите брандове има от всичко по много – изобилие от цветове, сред които доминира зеленото, през смели принтове и кожени модели, до пухкави обувки. В remixshop.com ще откриете огромен избор от outlet & second hand дрехи и аксесоари в топ трендовете за сезона:

Продължете разходката към водещите тенденции за есен/зима 2021-22, една част ще ви се сторят много познати, а други провокират въображението да напусне пределите на очакваното:

MISSONI / REMIXSHOP.COM

Зеленото е не само модерно, но и намеква за устойчивост

Нарастващата идея за устойчивост е една от причините за силното въздействие на зеленото през последните няколко години. По някой зелен нюанс се появява в колекциите на почти всички големи дизайнери. При Paco Rabanne, Kenzo, Armani, Gucci и Prada се откроява изумруденозеленото, а при Dolce & Gabbana, Anna Sui и Isabel Marant водещо е тревистозеленото. Зеленото винаги е привлекателно, защото символизира обновление, плодородие, изобилие, любов и дори самия живот.

ZARA / REMIXSHOP.COM

Кожа, но с екоотговорност

За сезон есен/зима 2021-22 дизайнерите не само създават нови модели от кожа, но доказват, че луксозната материя става все по-актуална. Разбира се, повечето големи марки проявяват екологична отговорност и залагат предимно на веган варианти кожа. Prada, Hermès, Louis Vuitton са само част от брандовете, които включват кожени модели в сезонните си колекции. Предлагат се както класически кожени дрехи като мото якета, блейзъри, панталони, поли и тренчкоти, така и по-атрактивни рокли, ризи и аксесоари.

LOVE-MOSCHINO / REMIXSHOP.COM

Плетива – кога, ако не сега

Комфортът винаги е на мода, напоследък все повече. А плетива и есен/зима е модна симбиоза, която не се нуждае от реклама. Топли и меки oversized пуловери и жилетки си партнират с луксозни плетива от кашмир и вълна като рокли, поли и сетове от две или няколко части. Така че да се впускаме в тази плетена авантюра без никакви ограничения!


ASRA / REMIXSHOP.COM

Стабилни обувки, мокасини и боти, но не и без пухкави чехли

Има три модела есенни обувки, които категорично доминират – мокасини с платформи, оксфордки с масивна подметка и боти с нисък ток. Но доминацията им отстъпва всеки път, когато някой чифт пухкави чехли им се изпречи на пътя. Новото за сезона е височината, моделите остават стабилни, но малко по-високи от обичайното.

Коментирай