Мода

Летен бриз в новата колекция на Lasocki пролет-лято 2022 от ССС

05.05.2022г. / 13 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: CCC

Снимка: CCC

Лято в града, ваканция сред природата или може би морски круиз? Независимо от плановете за почивка, колекцията пролет-лято на Lasocki включва модни вдъхновения за цялото семейство.

В най-новата колекция на Lasocki ще намерите равни сандали с тъмни подметки, отличаващи се с декоративни катарами. Те са в нюанси на класическо черно, тревисто зелено или неоново цикламено. Черно-белите чехли на ток, в любимите цветове на Коко Шанел, със сигурност ще бъдат хитът на сезона.

Широката гама от чанти ви насърчава да експериментирате с ежедневната си визия. Дамските чанти в ретро стил са правоъгълни, с десен от релефна кожа, с декоративна катарама. Този сезон ще ги срещнете и в нюанс на „Аперол Шприц“ – емблематична напитка за лятото. Големите shopper чанти с цвят на еспресо също са в светлините на прожекторите заедно с hobo чантите с текстилни дръжки и в цвят „фреш портокал“. Дамските чанти на верижка, наподобяваща бижу, ще са идеалният избор за лятно градинско парти.

В линията за мъже лайтмотив е елегантният стил на яхтклуба. Трудно е да си представим сезона на почивките без мокасини, плоски сандали и маратонки с връзки. Според летния дрескод за офиса черните бизнес чанти трябва да бъдат заменени с такива в цвят „млечен шоколад“.

Децата ще се радват на разнообразие от модели, които са създадени специално за тях за най-топлите месеци. Минималистичните сандали с широки, удобни каишки са в бежовата гама, черни или в цвят „дъвка“. За най-малките има сандали с мотив плюшено мече, напомнящи любимата им мека играчка. Кецовете с мека, но стабилна подметка се обуват лесно благодарение на практичното велкро. За момичетата те са в нюанс на череша, а за момчетата – в тъмносиньо. За изисканите поводи на малчуганите идеално ще подхождат мокасините, а Кейт Мидълтън определено би избрала за дъщеря си Шарлот белите обувки в стил „Мери Джейн“.

Колекция пролет-лято 2022 Lasocki се предлага в магазини CCC, на ccc.eu и в мобилното им приложение.

Коментирай