Мода

Ярки цветове, десени и красиви аксесоари в круизната колекция на Chanel

Една забележителна колекция

13.05.2022г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

В очакване на лятото, френската модна къща Chanel представи своята круизна колекция в Монте Карло. Творческият директор на бранда – Виржини Виар, не избира случайно това приказно място за представянето на моделите. Монте Карло бе едно от любимите места на покойния творчески директор на марката Карл Лагерфелд.

Круизната колекция за 2022/23, определено представи много очарователни модели. От туид костюмите и роклите, които правят марката разпознаваема, до шортите от кожа, тениски със състезателни коли и ефирни рокли.

Свързани статии

Определено Виржини Виар ни напомня, че това лято гардеробът ни ще бъде изобилие от красиви цветове, десени като каре, линии и флорални мотиви, които ще комбинираме помежду им.

Линиите подчертават нашата женственост, но в същото време се чувстваме удобно, секси и свободни да превземем света, да имаме едно невероятно лято. Не забравяйте да добавите към колекцията си от чанти малките компактни модели в класическа форма или по-раздвижени линии. Перлите са задължителни и с удоволствие ще ги носим. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай
Здраве и красота