Мода

Колекцията на Burberry за есен/зима 2022/2023

Много камъни и каре

12.08.2022г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Животът е динамика, а когато става въпрос за мода, там нещата наистина се случват  много интензивно. Обичаме да разглеждаме тенденциите за следващите сезони на големите модни брандове и днес се спираме на Burberry и модното шоу в началото на пролетта, което представиха след 2 години затишие на ревюта на живо. 

Tворческият директор на модния бранд Рикардо Тиши представи една колекция от смесица от преоткрити класически облекла и по-актуални силуети. Едно „игриво обръщане на традицията, реконструкция на наследството“ на британската модна марка. 

Какво ще носим през есента и зимата на 2022/2023?

Карето, с което този бранд е така разпознаваем ще бъде част от гардероба ни, но представено не само по класически начин, а с много модерно виждане. Ще търсим разчупените и асиметрични линии. Точките и солей роклите и полите ще придадат повече романтика на визията ни. 

Свързани статии

Не бива да забравяме за красивите декорации върху материите от камъни. Това важи не само за ризите, блузите и роклите, но и за връхните дрехи. Тренчкотът, който е абсолютна класика също ще бъде част от визията ни, но този път трансформиран като рокля. 

Повече за колекцията и цветовете за есен-зима 2022/2023 вижте в галерията ни. 

Коментирай