Мода

Участвайте в празничната ни игра „Картите еднакви отворете и награда спечелете!“

Включете се в играта ни за 8 март и спечелете парфюм Dior

13.03.2023г. / 09 12ч.
Аз жената
Снимка: Az-jenata.bg.

Снимка: Az-jenata.bg.

Скъпи читатели, прекрасни дами,

Наближава един от най-любимите ни празници – Денят на жената!

Всяка година очакваме 8 март с голямо вълнение и трепет. На този ден получаваме много жестове на внимание и любов от обичаните от нас мъже, но също така споделяме празника и със скъпите на сърцето ни дами в нашия живот. И тази година няма да е изключение, като ни предстоят много емоции и красиви преживявания.

За да направим празника ви още по-вълнуващ и незабравим, ви каним да участвате в нашата игра за 8 март. Наградите, които ви очакват са прекрасни и ще ви направят много щастливи!

Ето и условията на играта:

Отворете двойките карти в мемори играта и можете да спечелите награда!

Срок за участие: 02 - 13.03.2023 г.

Всичко, което трябва да направите е да наредите мемори картите и да попълните коректно задължителните полета от регистрационната форма. 

На 14.03.2023 г. ще публикуваме имената на тримата печеливши, които ще изтеглим чрез жребий.

Награди:

Тоалетна вода MISS DIOR BLOOMING BOUQUET 50 мл

Miss Dior Blooming Bouquet е свеж и нежен аромат. Композиран като букет от току-що разцъфнали цветя, този eau de toilette се характеризира с нотки на роза, божур, бергамот и бели мускуси. Фасетиран и спонтанен, богато контратираната му следа носи цялата тръпка на любов от пръв поглед.

Панделката на Miss Dior, прецизно изтъкана с многоцветни нишки, дава на флакона на Miss Dior Blooming Bouquet още по-модна идентичност. Създадена от Maison Faure, занаятчийски създатели на ленти от 1864, тази панделка демонстрира прецизна експертиза.

 

Парфюмна вода DIOR J'ADORE PARFUM D'EAU 50 мл

Открийте J’adore Parfum d’eau, последното творение от Dior: концентрация на вода и цветя, което превъплъщава обещанието за удоволствие, издържано от J'adore от 1999 в аромат с безпрецедентна сетивност.

J’adore Parfum d’eau носи акуратно иконичният флорален букет J’adore: откъснат от традиционния триптих връхни-средни-базови нотки за моментален аромат, наситен с нотки на жасмин самбак, нероли и магнолия. Този аромат е първата по рода си формула в Dior, съдържаща се в матов опалесцентен бял флакон. Начинът, по който се нанася ароматът също е нов – J’adore Parfum d’eau се спрейва щедро на облак върху кожата, за да я обгърне.


Спирала за мигли DIOR DIORSHOW 24H BUILDABLE VOLUME MASCARA 10 мл

Формулата на спиралата Diorshow, с инфузия от метличина, е лесна за работа без компромис върху ефекта. С всеки слой силно прецизната XXL четка изпълва миглите с удължаващ ефект, надграждайки от най-натуралния до най-впечатляващия.

Създадена за различни видове мигли, тази спирала прави индивидуален обем и подчертава всички очи. С всяко нанасяне миглите изглеждат по-силни и красиви.

 

Тук можете да участвате в играта.

Тук можете да прочетете общите условия.

Успех!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 1 година )
Според мен не е редно да се изтеглят само първите трима които са ги наредили най-бързо, а поне тези които са в топ 10
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
При преглед на класирането, което е публикувано на страницата на играта, се вижда, че има хора, които са наредили двойките карти за по-малко от две секунди, което при наличието на дванадесет карти, които най-малкото трябва да бъдат отворени, е фактически невъзможно, освен ако вече времето не тече линейно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Дора Петкова Кръстев ( преди 1 година )
Играта е много забавна. Винаги ни изненадвате с нещо приятно за 8 март.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар