Мода

Злато, камъни и дантела от Dolce & Gabbana за есен-зима 2023/2024

Една колекция, разкриваща женствеността

27.02.2023г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

В последните дни на Седмицата на модата в Милано модния гигант Dolce & Gabbana представи колекцията си за есен-зима 2023-2024. Определено техните колекции са дългоочаквани за любителите на модата, тъй като винаги представят един разкош на женствеността, дори когато моделите носят смокинги, ризи и вратовръзки. Какво ще добавим в гардероба си, вдъхновени от тази зашеметяваща колекция?

Колекцията на Emporio Armani за есен-зима 2023/2024

Започваме от дантелата, сатена, корсетите и ефирните материи, тюл в бельото и роклите. Може би сте забелязали, че носенето например на фин сутиен или корсет върху блуза, потник, рокля, корсет под сако, с дънки, ефирна нощница като рокля, е похват възприет от ново поколение дизайнери и техните млади последователи. Историята на модата обаче запомня, че Доменико Долче и Стефано Габана, изпреварват своите колеги дизайнери в това отношение с 30 години. И това отново е показано в новата им колекция. 

Колекцията Haute Couture на Dior пролет/лято 2023

Модното дуо винаги е държало на качествените материи, най-добрата коприна и дантела, на класиката, чрез които превръщат женския образ в неповторим. Към всичко това ще добавим цветове като черно, бяло, комбинации от черно и бяло, нюанси на червено. Обемни бижута с перли, разбира се.

Но се пригответе за блясък! Много блясък представен от фини кристали и златни материи. А блясъкът никога не е в повече, особено когато е представен от гениалните италиански дизайнери. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай