Мода

Комбинация от десени в колекцията на Dior есен-зима 2023-2024

За една по-интересна визия

03.03.2023г. / 06 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

В края на зимата Париж става още по-оживен и красив, защото е домакин на Седмицата на модата. Френската столица събира едни от най-големите имена в модната индустрия, които представят колекциите си. Обръщаме внимание на есен/зима 2023/2024 и модното ревю на Dior.

То се проведе в красивия и исторически Musée Rodin, който посрещна специалните гости на събитието със зашеметяващ декор. Но това е характерно за френската модна марка, която винаги впечатлява и с интериор.

Колекцията на Missoni за есен-зима 2023-2024

Какво ще добавим в гардероба си? Творческият директор на лейбъла Мария Грация Кюри залага на разнообразието от каре десени, различни флорални мотиви, животински принт. Колекцията ѝ представя смели комбинации между различни десени – например каре с цветя.

Злато, камъни и дантела от Dolce & Gabbana за есен-зима 2023/2024

Флоралните принтове се редуваха с красиви релефни декорации от цветя върху материите, някои от чантите. В гардероба си ще добавим поли, които са тип „цигара“, но и много шикозни и разкроени модели с висока талия, напомнящи за момичетата от Париж през 70-те.

Акцент имаше и върху белите и черни ризи с къс и лек буфан ръкав. Цветовите гами, които преминаха по модния подиум бяха в червено, бежово, кафяво, черно, черно и бяло в комбинация, наситеносиньо, зелено.

Вижте повече за колекцията в галерията ни.

Коментирай
Свободно време