Мода

Панделки и перли от Balmain за есен/зима 2023/2024

Линиите ще бъдат много динамични

07.03.2023г. / 06 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Ако има акценти в модата, абсолютни класики, които почти всяка жена харесва, то това са перлите и панделките. За сезон есен-зима 2023-2024 ще добавим от тях в гардероба си, но по един впечатляващ начин. Поглеждаме към Седмицата на модата в Париж и няма как да пропуснем модното ревю на Balmain.

Комбинация от десени в колекцията на Dior есен-зима 2023-2024

Една забележителна колекция с много динамика в линии, дори при аксесоарите. Панделките – колкото са по-големи, толкова по-добре. Върху пуловери, поли, обувки, ризи деним (и не само). Заедно с техния разкош, творческия директор на бранда Olivier Rousteing не пропуска да декорира материите с перли в различни размери, дори връхните дрехи. Както отбеляза той самият, колекцията е един намек за безвремие и връщане към далечната 1945 година, когато е създадена модната къща Pierre Balmain.

Злато, камъни и дантела от Dolce & Gabbana за есен-зима 2023/2024

В гардероба ни за есен/зима 2023/2024 ще има и много пайети, блясък. Деколтета при роклите, саката, блузите, също ще са динамични, подчертаващи женствеността. Няма да се поколебаем да носим ярки цветове и да ги комбинираме за една още по-цветна, но стилна визия. Лакът беше също силно представен и то не само при обувките.

Раздвижените линии на дрехите ще ни отличат от всички останали. През годините Balmain винаги са намирали начин да се отличат, да изпъкнат. И тази колекция не е изключение. Повече за нея вижте в галерията ни.

Коментирай
Свободно време