Мода

Блясък и флорални мотиви от Versace за есен/зима 2023

Една впечатляваща колекция

14.03.2023г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Преди дни Лос Анджелис бе домакин на едно дългоочаквано модно шоу – това на модна къща Versace, която представи колекцията си за есен-зима 2023. Сред знаменитостите, които бяха забелязани на събитието се открояваха имена като Дуа Липа, Майли Сайръс, Ан Хатауей, Елтън Джон и Шер. В колекцията силно се отличаваха черната малка рокля и черният костюм, някои от които бяха пищно декорирани с красиви камъни.

Панделки и перли от Balmain за есен/зима 2023/2024

Едни от любимите модели на модната марка – Джиджи Хадит и Наоми Кембъл, представиха впечатляващи тоалети, като роклята, с която дефилира Хадит, бе един от тоалетите, които Лейди Гага представи на наградите „Оскар“.

За есенно-зимния сезон в гардероба си ще добавим деним. Якетата ще са с обем, някои с висока талия или по-къси на дължина. Няма да се поколебаем да облечем и дънкови поли. Белите изчистени ризи овърсайз ще комбинираме с деним и черна компактна чанта. Класическо, но изключително стилно.

Колекцията с камелии на Chanel за есен-зима 2023-2024

В колекцията бяха забелязани и много ярки цветове, като тюркоазенозелено, розово. Кафявото също се отличаваше, а флоралните мотиви, определено завършваха с разкош моделите.

Аксесоарите за следващите сезони ще са пищни, обемни, с повече камъни. В галерията ни може да видите част от ревюто на Донатела Версаче.

Коментирай