Мода

Как да носим бански не само на плажа?

16.05.2023г. / 14 43ч.
Аз жената
Как да носим бански не само на плажа?

Банските костюми са не само ключова част от летния гардероб, но и една от най-важните модни тенденции през летния сезон. Въпреки че обикновено се свързват с плажа или басейна, не е задължително да се ограничават само до тези места! Плажната мода далеч надхвърли границите си. Все по-често виждаме банските по улиците, на музикални фестивали и други летни събития.

КАК ДА НОСИТЕ БАНСКИТЕ НЕ САМО НА ПЛАЖА?

Плажната мода е претърпяла много промени през годините и днес имаме повече възможности от всякога. Време е да излезете извън рамките – летните аутфити могат да бъдат много разнообразни и невероятно стилни! Не се страхувайте да експериментирате и да изследвате нови възможности, за да придадете свежест и оригиналност на лятната си визия. Със своите леки материи и смели кройки банските костюми внасят лятно настроение в ежедневния ни стайлинг и могат да създадат впечатляващ ефект не само на плажа, но и в града. Предлагаме ви няколко модерни и вдъхновяващи начина за ползване на банските костюми в летния ви стайлинг.

БАНСКИ ВМЕСТО БЕЛЬО

Целият бански е отличен заместител на обикновеното боди. Благодарение на използваните материали, банският костюм приляга идеално по тялото и предлага пълна свобода на движение. Много модели имат и регулируеми презрамки, което ви позволява да адаптирате банския костюм към индивидуалните си нужди.

В сравнение с традиционния бански костюм, целият бански често има по-атрактивен дизайн, който перфектно подчертава женските извивки. Пазарът предлага множество различни кройки, цветове и дизайни, така че всяка жена да може да избере нещо, което да ѝ подхожда. Това облекло е идеално за онези дами, които не се страхуват да се открояват и искат да покажат своята женственост по оригинален начин.

ГОРНИЩЕ НА БАНСКИ КАТО ТОП

Ако търсите привлекателна визия и не се страхувате да експериментирате с модата, изберете горнище на бански от две части. Това е минималистична, но секси част от облеклото. Ето някои от най-красивите варианти:

• Един от най-изпитаните начини за използване горнище на бански е съчетаването му с дънки. Почти всеки модел дънки ще пасне – от „boyfriend“ модели до супер слим кройки. Най-добър ефект се постига, ако горнището на банския е в контрастен на дънките цвят. Съчетайте ги с чифт удобни обувки, например еспадрили или сандали, а за финал добавете лека бяла риза, без да я закопчавате.

• Друг вариант е да съчетаете горнището с пола тип „молив“ или минипола, което ще създаде по-женствена и елегантна визия. За по-дръзка визия изберете асиметрична пола или такава с плисета. Сандалите или обувките на висок тънък ток се вписват идеално в тази визия, тъй като деликатно ще подчертаят чувствеността на целия тоалет.

• За модерна ежедневна визия, съчетайте горнището на банския с асиметричен панталон с висока талия или такъв с класическа цигарена кройка в пастелен цвят. Можете да добавите и сако в цвета на панталона, за да завършите визията подобаващо.

КАКЪВ СТИЛ ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Изборът на подходящата визия на бански костюми зависи от случая. Предлагаме ви няколко модерни и вдъхновяващи начина да използвате любимите си бански не само на плажа, но и в други ситуации.

ЗА СРЕЩА С ПРИЯТЕЛИ

Банският костюм е идеалният елемент за вечерно излизане или разходка с приятели. Ако искате да създадете модерна и същевременно удобна визия, носете горнище на бански тип кроп топ и широки, раздвижени панталони или пола. Изберете класически модели в един цвят или с красив принт на цветя или райета. Съчетайте ги със удобни маратонки, малка чанта или раница, както и забавни аксесоари като големи обеци или чоукър. Този стил ще бъде не само удобен и небрежен, но и модерен и женствен.

МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ И КОНЦЕРТИ

През лятото се организират многобройни музикални фестивали и вълнуващи концерти. В зависимост от стила и естеството на събитието, можете да изберете бански с бродерии, пискюли или пайети, както и цели модели с цветни шарки и принтове. Съчетани с къси панталонки от деним, кожени ботуши и слънчеви очила, банските костюми ще бъдат идеалният избор за любимия ви фестивал.

ВЕЧЕРНО ПАРТИ

Банският костюм е идеален за вечерно градинско парти. Ако захладнее, го съчетайте с лека жилетка. Ако изберете черен или едноцветен бански, то връхната дреха трябва да бъде в по-ярък цвят, например пастелно розово или синьо. Тази комбинация ще ви позволи да създадете елегантен и стилен тоалет.

КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ

За различни културни събития, организирани във вашия град, заложете на стилна и елегантна визия. Изберете горнище на бански или цял бански в плътен цвят или с фин принт. Съчетайте го с широк панталон, сандали на ток, светъл тренчкот и малка чанта.

Независимо дали отивате на плаж, на фестивал или на среща с приятели, банският костюм ще ви позволи да създадете оригинална и модерна визия. Заложете на смели кройки, цветни десени и не забравяйте, че добре подбраните аксесоари ще поласкаят тоалета ви. Разнообразни модели бански ще откриете в онлайн магазина на astratex.bg.

Коментирай