Меню

Пълнена франзела с шунка и крема сирене

23 юли 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
1 франзела
300 г крема сирене
3 кисели краставички
6 чери доматки
2 червени чушки – пресни или печени
150 г шунка
няколко стръка пресен лук
сол и черен пипер
50 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Нарежете на ситно шунката, краставичките, чушката, доматите, лука и добавете крема сиренето, малко черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре всички съставки. Разрежете франзелата на две и издълбайте вътрешността от всяка половина.

След това напълнете двете половинки и увийте всяка с прозрачно домакинско фолио. Сложете за около 30-40 минути в хладилник. След това нарежете на филийки и сервирайте.

Снимка и идея:bucatarul.ro

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай