Меню

Пълнени яйца с пикантна плънка

13 август 2017 | 06:33 | Илияна Николова
4 от 2 гласа
Добави в любими
10 яйца
½ чаша майонеза
1 супена лъжица горчица
Червен пипер на вкус
½ чаша целина, нарязана на ситно
½ чаша червена чушка, нарязана на ситно
1 супена лъжица чили сос
Пера пресен лук за декорация
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата. Охладете ги напълно в купа с лед и вода. Обелете ги от черупките. Нарежете яйцата на половини по дължина. Извадете жълтъците. Поставете ги в дълбока купа. Към тях прибавете майонезата, горчицата, подправките, ситно нарязаните чушки и целина. Намачкайте с вилица до получаване на гладка смес.

Поставете сместа в сладкарски шприц или пош. Във всеки белтък направете по една пикантна розичка със сместа. Декорирайте със ситно нарязан пресен лук. Охладете в хладилник преди сервиране.

Снимка: Tasty

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай