Готварство

Пълнени яйца с бекон и чедър

16 Сеп 2017 | 06:35 |
Рейтинг:
5 от 2 гласа
Време на приготвяне: 30 минути Порции: 12
Пълнени яйца с бекон и чедър

Продукти:

  • 12 яйца
  • ½ чаша заквасена сметана
  • 150-200 г предварително запържен бекон
  • 100 г настърган чедър
  • зелен лук
  • сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Разрежете яйцата наполовина и внимателно премахнете жълтъците. Сложете ги в купа и прибавете към тях останалите съставки. Ако е необходимо добавете още малко сметана. Разбъркайте добре и подредете белтъците в подходяща чиния, след което ги напълнете с получената смес.

Снимка: Pixabay

Вижте още: