Меню

Пико де гайо (мексиканска салца)

10 октомври 2019 | 15:21 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 голям домат, обелен и нарязан
1 глава лук, фино нарязана
½ прясна чушка халапеньо, почистена от семките и нарязана
2 стръка пресен кориандър, нарязани на ситно 
½ връзка пресен лук, нарязана
½ чаена лъжица чеснов прах
1/8 чаена лъжица сол
1/8 чаена лъжица черен пипер
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В подходяща купа смесете всички ситно нарязани продукти. Овкусете с подправките. Поръсете с пресния лук отгоре. Разбъркайте добре. Охладете в хладилник за половин до 1 час преди сервиране.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай