Готварство

Пухкав паниран джинджифил

19 Окт 2016 | 12:10 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 40 минути Порции: 6
Пухкав паниран джинджифил

Продукти:

  • 1 голям корен джинджифил
  • 1 щипка червен пипер
  • 1 щипка черен пипер
  • 1 яйце
  • 2 супени лъжици брашно
  • 2 супени лъжици бира
  • 1 щипка сол

Приготвяне:

Изчистете джинджифила. Нарежете го на тънки слайсове. Отделно в купа разбийте яйцето с бирата, солта, подправките и брашното. Трябва да се получи гладка и пухкава смес. Потапяйте в панировката всяко парче джинджифил и пържете в сгорещена мазнина.

След като извадите от мазнината подредете панирания джинджифил върху кухненска хартия, за да се отцеди.

Снимка: Youtube

Опитайте още: