Киш със спанак без тесто
15 Апр 2019 | 06:38 | Илияна Николова Време на приготвяне: 60 мин Порции: 6
Продукти:
- 1 супена лъжица олио
- 1 глава лук, нарязана
- 500 г спанак
- 5 яйца, разбити
- 3 чаши настърган кашкавал
- ¼ чаена лъжица сол
- 1/8 чаена лъжица черен пипер
Приготвяне:
Загрейте дълбок тиган на средна температура. Запържете лука за няколко минути. Добавете спанака да се задуши. Разбърквайте, докато започне да сляга. Отделно в купа разбийте яйцата, добавете към тях кашкавала, солта и пипера. Разбъркайте добре. Добавете сместа в тигана. Разбъркайте, за да се смесят съставките.
Прехвърлете всичко в тава за печене. Печете 30 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Снимка: iStock
Опитайте още: