Сьомга с коричка от пармезан и бадеми
29 Яну 2017 | 08:40 | Михаела Лазарова Време на приготвяне: 35 минути Порции: 4
Продукти:
- 4 броя филе от сьомга
- 1/3 чаша смлени сурови бадеми
- 1/3 чаша настърган пармезан
- 1 ч.л. сух босилек
- 1 ч.л. чесън на прах
- сол, черен пипер на вкус
- олио
- 2-3 жълтъка
Приготвяне:
В купа смесете всички сухи съставки и ги разбъркайте добре. Разбийте жълтъците. Потопете рибата в тях, след което оваляйте много добре парчетата в подправките и бадемите.
Изпържете в много добре загрят тиган с малко олио. След като се получи златиста коричка, сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Снимка: facebook
Опитайте още: