Семейство

Биберони на шейни и DJ-снежен човек

Как Az-deteto.bg изпързаля зимата на „Алеко“ на Витоша

25.02.2013г. / 17 00ч.
Ивет Лолова
Биберони на шейни и DJ-снежен човек

Майки, татковци, тийнейджъри, деца и бебета с биберони – всички заедно изпързаляхме зимата във витошката сутрин на 23 януари. Планината ни посрещна със слънце, пухкав сняг и кристално чист въздух. Какво му трябва повече на човек!

Наложи се на няколко пъти сценарият на събитието да се промени, защото родителите показаха искрено желание да се включат в състезанията, а децата бяха не по-малко ентусиазирани да играят заедно с мама и татко. За да е пълен семейният дух, сред публиката присъстваха и бабите.

Най-веселата част от „Изпързаляй зимата“ беше в надпреварата за направата на най-атрактивен снежен човек. Сред забележителните снежни скулптури имаше двуглав снежен човек, петел, DJ и други.

Свързани статии

Видео от зимното състезание.

Всички се забавлявахме прекрасно, победителите получиха купи и медали, а всички участници си тръгнаха с много награди. За сгряването на състезатели, публика и организатори се погрижиха вълшебните чайове на „Биопрограма“.

Чудесната инициатива на Az-deteto.bg се състоя благодарение на генералния спонсор „Биопрограма“, на партньорите ни от „Софарма“ АД, „Диел“, както и на любезните домакини на състезанието „Витоша Ски“ АД.

Коментирай