Семейство

Какви мебели са нужни в стаята на бебето?

Красиви бебешки стаи

29.10.2013г. / 17 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Когато очаквате бебе, една от първите промени, които правите в дома си е обзавеждането на детската стая. Започвате от стените, пода и стигате до декорацията. Тя е най-приятната част. Цветовете за стаята избирате в зависимост от това какво бебе очаквате.

Това, което на първо време ще ви трябва са бебешко креватче, шкаф, на който да повивате бебето, гардеробче и мек и удобен фотьойл, на който да храните бебето си. Магазините за мебели могат да ви предложат разнообразни модели на бебешки креватчета и всичко останало, от което ще се нуждаете.

Свързани статии

Тук споделяме няколко красиви идеи, които може би ще ви помогнат в съчетаването на мебели и цветове.

Това е една типично момичешка стая. Мебелите са от дърво, имате съчетание от 4 основни цвята. Виждате, че с някои акценти като декорация на стената и 2-3 по-големи играчки, стаята се е превърнала в едно уютно помещение. Обърнете внимание на меката и удобна мебел, на която ще може спокойно да храните детето.

Това е стая за момченце. Отново има семпли цветове и ярки акценти като декоративни украси от хартия и няколко малки картини на стената. На земята може да сложите мокет, килим или паркет.

В тази детска стая има малко мебели. Стените са изчистени и на една от тях е изписано името на бебето. Идея, която и вие може да заимствате, ако няма да слагате тапети или някакъв друг вид декорация на стената. Изберете красиви памучни пердета в ярки цветове. Децата трябва да растат в помещение, което е цветно.

Ако очаквате близнаци – момче и момиче може да декорирате стаята в жълто, зелено, оранжево. Ако стаята е по-голяма, може стените да са в различен цвят. От едната страна да има повече розов акцент, а от другата син. Тези красиви идеи съвсем не изчерпват всички хрумвания за обзавеждане на бебешката стая, но са доказателство, че красивото невинаги значи скъпо. С по-малко средства и много креативност може да създадете красив интериор.

Снимки: architectureartdesigns.com

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
li239 ( преди 10 години )
Здраве и красота