Семейство

Ароматни цветя – мощни афродизиаци

Поканете любовта в спалнята ви

23.04.2014г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

В любовта всеки от нас има своите малки трикове, с които поддържа пламъка на страстта. Още от векове храната и напитките са били използвани като афродизиаци. Заедно с тях, дамите от древността се доверявали и на аромата на цветята, които стимулирали сексуалното желание. Вижте кои аромати трябва да направите част от вашата спалня.

Лайка

Лайката не е само билка, която има лечебно действие. Тя е известна с това, че действа като мощен афродизиак както при мъжете, така и при жените. Как да се възползвате максимално от нея?

За да впечатлите половинката си използвайте нежен парфюм с аромат на лайка, боди лосион или я направете част от вашата романтична вана. Ако не разполагате с вана, задължително си купете душ гел или интимен сапун с нейния аромат. И не на последно място – пригответе ароматен чай от лайка.

Лавандула

Прекрасните лилави цветове са един от най-популярните афродизиаци сред цветята. Ако искате да стимулирате неговите сексуални желания, направете му масаж с лавандулово масло. Аромат на лавандула може да добавите към ваната, ароматната лампа в стаята или просто поставете саксия в спалнята. Лилавият цвят допълнително ще засили желанието за любов.

Орхидея

Нежното цвете, което е изключително капризно на грижи се оказва мощен любовен стимулант. Тя е от едно семейство с ванилията, която също е мощен афродизиак. В комбинация или поотделно двете стимулират сексуалното желание и страст. Полъх на екзотика, който може да поканите в спалнята си под формата на парфюм или лосион за тяло.

Свързани статии

Пасифлора

Пасифлората е растение, интересно не само с името си, но и с вида си. Приемано под формата на чай помага да намалите стреса, да релаксирате. Цветето се използва в много хранителни и хормонални добавки. То има положителен ефект върху половите хормони и засилва желанието и на двамата партньори за любов.

Мак

Цветчетата на мака, които са в червено-оранжев цвят повишават желанието за любов. Много хора са привлечени от аромата на цветето както и от неговия страстен цвят. Ароматът на мак, както и семената му предизвикват усещане за релакс, но в същото време засилват желанието за любов. Достатъчно е да добавите от него в спалнята си, като ароматен парфюм или във вид на семена към специално приготвени блюда.

снимка: freeimages.com

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
!!! ( преди 9 години )
tezi komplimenti za kakvo sa ? kakvo sledva sled komplimenta ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар