Семейство

6 вида прегръдки и тяхното значение

Разкриват любовта между двама души

07.06.2016г. / 17 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Светът на любовта е изпълнен със знаци. Един от тях са прегръдките, може би най-интригуващият знак от всички. Този вид докосване може много да покаже за взаимоотношенията между двама души. Следващите илюстрации ще ви разкрият значението на 6 вида прегръдки.

Прегръдка „Защитникът“

Този вид прегръдка показва сигурност. Партньорът ви се намира зад вас и ви е обгърнал нежно през кръста. Усещането е за стабилност, поемане на защитна роля. Тази прегръдка показва, че това да се грижите един за друг е от голямо значение за вас. Този, който обгръща по този начин половинката си, иска да каже, че дава подслон.

Прегръдка „Обгръщане“

Дълбока прегръдка, през гърба, която носи успокоение. Когато единият партньор прегръща другия по този начин, той показва своята загриженост. Това докосване показва откритост и уязвимост, тъй като гърбът е много уязвима част. Прегръщайки по този начин давате на половинката си или тя на вас комфорт и успокоение.

Прегръдка „Бавен танц“

В бавния танц всичко е романтика. Един партньор обгръща с ръце половинката си около кръста, докато другият увива ръцете си около врата му. Този вид прегръдка е типична за онези двойки, чиято любов е млада, още в зародиш, които скоро са поставили началото на любовната си връзка. Ако вие и вашият любим се докосвате по този начин, то романтиката във взаимоотношенията ви е все още жива.

Прегръдка „През рамото“

Този вид прегръдка е така наречената половин прегръдка. Ръката на единия партньор е поставена на рамото на другия, докато двамата са застанали един до друг. Прегръдка, която подсказва дългогодишна връзка, в която романтиката вече е избледняла. Взаимоотношения, в които партньорите се познават добре, има приятелство, подкрепа, физическо и емоционално свързване.

Прегръдка „Очи в очи“

Прегръщайки съвсем близо и с поглед очи в очи, означава че душата ви е силно свързана с тази на партньора ви. Любовта ви е силна, дълбока, а връзката ви най-вероятно е непоклатима. Може да се вглеждате дълго време в очите на другия и да говорите само с поглед, изключвайки всички от заобикалящия ви свят.

Свързани статии

„Летяща прегръдка“

Вие сте седнала на бюро, кухненски плот, а партньорът ви е застанал прав между бедрата ви. Телата ви са максимално близки, обгърнати нежно едно в друго. Независимо дали отскоро сте започнали вашата връзка или е дългогодишна, тази прегръдка демонстрира, че физически се желаете един друг.

В това докосване прозира и утеха, а понякога в зависимост от взаимоотношенията, значи само секс без наличието на любов между двама души.

Снимки: facebook little things

Коментирай