Семейство

Тест: Кое е първото, което виждате в картината?

И какво показва за вас като личност

13.01.2017г. / 16 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Това как гледаме на света край нас е показател за това какви личности сме. Пред вас има една интересна картина. Погледнете я за няколко секунди. Какво видяхте най-напред? Помислете и вижте какво показва за вас като личност първият видян образ от картината.

Лице на жена

Ако първото нещо, което сте видели е женското лице, то вие определено имате колебания в това дали сте здраво стъпили на земята или не. Не се тревожите твърде много за детайлите. Попадате в групата на тези личности, които си поставят реални цели в живота. Такива, които са постижими.

Доволни сте, когато имате достатъчно пари, за да живеете добре. Не сте склонни към самозалъгване и съжаление, често се случва да нямате смелост за някаква промяна, която иначе би ви се отразила добре.

Коне

Конете са другият детайл от картината, който ще привлече вниманието на някои от вас. Всъщност не са много тези, които биха ги забелязали. Това са хората творци, тези, чиято работа е свързана с креативност, които се нуждаят от вдъхновение и често забравят реалния свят. Лесно осъществявате бягство, в което се наслаждавате на красивите неща край себе си.

Черни птици

В случай, че първо вниманието ви е било привлечено към черните птици, то вие сте от тези хора, които сякаш са обсебени от подробностите. Вероятно сте се замислили как птиците изобразяват някои от чертите на женското лице. Като цяло вие сте личност, която обича да анализира всичко – работата, любовта, случките.

Свързани статии

Също така обичате да създавате съвършенство в работата си. Понякога тази детайлност ви натоварва, но сякаш не може да не анализирате.

Червена птица

Според психолозите червената птица се асоциира с любов и страст. Именно това са двете най-важни неща в живота ви. В името на любовта сте готови да жертвате всичко. Въпреки това е добре да бъдете разумни и да се опитате да овладеете емоциите си, когато е необходимо.

Снимка: pinterest

 

Коментирай