Семейство

3-месечно бебе изуми света, като каза на баща си „Hello“

Удивителен семеен момент

12.01.2018г. / 13 52ч.
Мария Дуковска
SWNS.com

SWNS.com

3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си и тази умилителна случка обиколи света чрез медиите.

Невероятно е наистина, но това действително се случва и можем да видим удивителното видео, благодарение на Лора Уебстър, която просто е снимала как нейното 12-седмично бебенце си играе с баща си. В един момент, докато таткото приканва бебокът да повтори думата „Hello“ след него, то действително я казва, оставяйки безмълвни и изумени собствените си родители.

Бащата, Томас Уебстър, е изумен от реакцията на сина си и не може да повярва, че той наистина е повторил след него думата „Hello“. А бебето е само на 3 месеца!

Гордият татко качва невероятното видео в профила си във Фейсбук и само за часове то бива гледано от хиляди хора по цял свят.

Родителите си обясняват реакцията на бебето с тяхното поведение спрямо него. Те споделят, че разговарят със сина си абсолютно нормално, без да се опитват да говорят с него на бебешки или да преправят думите си, както много родители правят.

Вижте умилителното видео тук.

<iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1605790.html"></iframe>

Коментирай