Семейство

Брад Пит е на път да вземе попечителство над децата

Ново решение на съда разпореди Брад Пит да прекарва повече време с децата си

13.06.2018г. / 14 03ч.
Мария Дуковска
Брад Пит и Анджелина Джоли на събитие през 2016г., когато още бяха семейство. Снимка: Reuters

Брад Пит и Анджелина Джоли на събитие през 2016г., когато още бяха семейство. Снимка: Reuters

Битката между Брад Пит и Анджелина Джоли за попечителство над децата е в разгара си, съобщава списание People. Според ново разпореждане на съдията по делото им Джоли е заплашена да загуби попечителството над децата, ако не направи стъпки в посока да подобри отношенията на децата с техния баща Брад Пит.

В становище на съдията по тяхното бракоразводно дело пише, че е „от критично значение всяко едно от децата (шест) да има здрава и силна връзка и с бащата, и с майката. В становището се допълва още, че Джоли трябва да позволи на Пит да установи тази връзка и да я заздрави.

>> Брад Пит споделя за Джоли, развода и пороците <<

Съдията е посочил конкретни стъпки, които Джоли трябва да направи, за да окаже подкрепа в заздравяването на отношенията между Пит и децата. Включил е детайлен летен график на посещенията на Пит, свободен достъп той да има контакт с тях по телефона, без наблюдението или вмешателството на Джоли.

Според съдебните документи децата ще продължат да се срещат с техния терапевт съвместно с Пит. Засега нито един от актьорите не е коментирал новите съдебни разпореждания.

>> 13 причини защо Анджелина Джоли е силна жена <<

Припомняме ви, че Джоли подаде молба за развод с Пит на 19 септември 2016 г. Бившата вече семейна двойка има общо 6 деца заедно: Мадокс на 16 г., Пакс на 14 г., Захара на 13 г., Шайло на 12 г., близнаците Вивиен и Нокс, които са на 9 години.

>> Брад Пит на 54 години: любопитни факти и цитати <<

Коментирай