Семейство

Какво да подарим на имен ден

Идеи за интересни и забавни подаръци

26.12.2022г. / 07 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в период с много празници и поводи за вдигане на наздравици. На 27 декември е Стефановден, след Нова година ще черпят Васил, Василена, Йордан, Йорданка, Иван, Ивана, Антон, Антоанета, Атанас и още много, много поводи за веселие ни очакват.

За идващите празници е добре да имате идеи за подаръци, за да не се окажете неподготвени. Ще ви помогнем с няколко предложения:

Бутилка хубаво вино или уиски

Този класически подарък е прекрасна идея и винаги е подходящ за всякакъв повод. За имен ден е идеален, тъй като може домакинът да използва подарения алкохол и да го поднесе на гостите, като така заедно ще споделите и празника, и подаръка.

Бутикова чаша

Една красива чаша за кафе или чай също е добър вариант за подарък за този повод. Ако намерите чаша със забавен надпис или послание, също би могла да се поднесе на именика.

Гравирана халба

Ако празнуващият е любител на бирата, можете да му подарите гравирана халба с надпис по ваш избор. Това е удачен подарък, който винаги ще влезе в употреба.

Тениска със забавен надпис

Винаги е добра идея да зарадвате вашите приятели или близки с тениска, специално направена за тях със закачлив текст или послание на нея. Това ще остави приятен спомен у човека, на когото я подарите.

Елегантна поставка за вино

Ако човекът, на когото отивате на имен ден е любител на виното, задължително трябва да има красива поставка, на която да реди бутилки от свещеното питие на боговете. Ако все още не се е оборудвал с подобен предмет, подарете му го. Със сигурност ще намери своето приложение сред интериора.

Фина запалка

Ако човекът, на чийто празник отивате да го уважите, е страстен пушач, винаги е добра идея да го зарадвате с нова запалка, като разбира се, търсете по-елегантен и фин модел.

Шах или табла

Фино изработена табла или шах представляват един много приятен подарък за всеки човек, който обича тези игри. Освен че ще му остане приятен спомен от вас, ще има възможност да се забавлява с любимата игра, благодарение на вашия подарък.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )