Семейство

Дарин Ангелов за мисията да си родител

Актьорът е категоричен, че ако животът на родителя е филм, не би поставил пауза на нито един от моментите, колкото и трудно да е понякога ежедневието на таткото

15.04.2019г. / 15 51ч.
Мария Дуковска
Дарин Ангелов за мисията да си родител

Защо отглеждането на дете е мисия? На този въпрос отговарят популярната влогърка Антоанет Пепе и актьорът Дарин Ангелов. Те са част от 10 популярни личности, които се включиха в кампанията „Да отгледаш дете …“, която стартира по повод десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg. Форумът ще се проведе на 20 и 21 април, в НДК, а ТУК може да се регистрирате безплатно за участие.

Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR, попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството.

Дарин е категоричен, че ако животът на родителя е филм, не би поставил пауза на нито един от моментите, колкото и трудно да е понякога ежедневието на таткото. Антоанет, която има над милион последователи в социалните мрежи, признава че има моменти, в които би спряла времето.

Рано сутрин, когато децата стават и в моментите, когато цялото семейство сме заедно“, казва влогърката.

А коя приказка избират двамата родители за децата си – „Пепеляшка“ или „Червената шапчица“, вижте повече във видеото.

 

Коментирай