Семейство

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Някои представители на зодиака ще се радват на романтика

27.05.2019г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

За обвързаните Стрелци може да настъпи леко объркване. Ако се колебаете между това дали връзката ви да премине на следващо ниво, моментът не е подходящ за взимане на това решение. Също така избягвайте съветите на роднини, защото могат да объркат нещата. Ще се радвате, че сте го направили.

Козирог

Романтичните ви перспективи са за завиждане, уважаеми Козирози! Време е да се пораздвижите, да станете по-социални, особено ако търсите нова любов. Венера се движи през любовния ви сектор и ще се свърже красиво със Сатурн и Плутон. Има потенциал за нови запознанства. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на повече хармония с любимия човек.

Водолей

Каквото и да правите тази седмица, не давайте пари на никого, с когото се срещате. Дори и това да е половинката ви, приемете го като червен флаг. Направете крачка назад и помислете за какво ще отидат парите ви. Не позволявайте на „пеперудите в стомаха“ да ви попречат да видите ясно нещата. Ако вече се намирате в сериозна връзка, отдайте се на повече романтика с партньора. Имате подкрепата на планетите.

Риби

Ако отскоро се срещате с някого, който е част от вашия социален кръг, ще осъзнаете, че нещата вървят повече от добре. Той или тя ви познава добре по много начини и всичко ще се развива съвсем естествено. Има едно ниво на доверие, комфорт, лоялност и уважение. Обвързаните Риби ще бъдат настроени повече от романтично.

Коментирай