Семейство

Антъни се нуждае от помощта ви

Лечението е комплексно и не трябва да бъде прекъсвано

17.07.2019г. / 21 53ч.
Михаела Лазарова
Антъни се нуждае от помощта ви

Антъни бе диагностициран с аутизъм на 15 юли 2014 година, тогава беше на 3 години и половина.

Специалистите ми казаха да приема състоянието на детето ми. Казаха ми, че през целия му живот ще трябва да се грижа за него, защото щял да остане неговорещ и затворен в себе си.

Но истината се оказа друга.

След 5 години на изследвания, които показаха възпалени черва, срината имунна система, наличие на тежки метали в организма и патогени, с много усилия състоянието на Антъни се подобри.

С постоянна диета, терапии, детски градини, центрове и прегледи при много доктори, аз вече знам как да помогна на детето си. Въпреки всички пречки от страна на учители и директори, които не искаха детето ми да учи при тях, той намери своето място и завърши тази година 1-ви клас със смесено обучение и с придружител. Той е едно много щастливо дете, което обича да ходи на училище и да е сред деца. Харесва да ходи на час по физическо и плуване, а любимото му занимание е да играе с кучето си. Говори с няколко думи, когато иска нещо и казва „не“, когато не го иска.

Искам да ви помоля като майка, да ми помогнете да завърша лечението и терапиите на Антъни. Като всеки родител искам детето ми да може да води разговор и да си има приятели. Мечтая да стане самостоятелно дете като всички здрави и изпълнени с живот негови връстници. В България няма адекватна помощ за нашите деца, затова се обръщам към вас. Лечението е комплексно и не трябва да бъде прекъсвано. Според чуждестранните лекари, които посещаваме, то винаги е по-успешно, когато се прилага, докато детето е малко.

Вече изнемогнах финансово, а нямам правото да се откажа, защото виждам, че всичките ни усилия имат смисъл!

Необходими са около 10 000 евро за имуностимулация за следващата една година. Трябва да му бъдат направени три процедури фекална имплантация, които общо струват 5 000 евро. Сто и двадесет потапяния в Барокамера за този период струват 2 500 евро. Планирани са три вливки на стволови клетки в Киев за сумата от 30 000 евро. Консултациите, добавките и изследванията за следващите дванадесет месеца са около 5 000 евро, терапиите също са около тази сума.
Бъдещето е изцяло пред него! Моля ви, помогнете ми да му го осигуря. Всеки, който иска и има възможност да помогне на Антъни може да го направи на bg.helpkarma.com

Коментирай