Семейство

От една година сме заедно, но нещата не вървят

Ева Кулева очаква вашите въпроси

18.02.2020г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма жена, която да не е попадала във връзка с партньор, който не заслужава нейното внимание и обич. В началото всяка връзка е романтична, красива, или поне такива са ни очакванията. Но има и изключения.

Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка, чиято връзка далеч не е романтична.

Въпрос: От 1 година сме заедно, но определено нещата не вървят. Не желае да излизаме заедно, не уважава моето семейство, дори не желае да идва с мен при тях, все нещо го дразнят. Когато ме поканят приятели, той не идва с мен с оправданието, че ще се напие и ще прави проблеми или винаги си намира извинения. Безотговорен е дори към домакинските ни сметки, може да имаме 20 лв. и да сме затънали до шия и хоп той ги взема и отива на казино. Мога още много да разказвам... Въпросът ми е как да го накарам да говорим за проблемите и най-важното да осъзнае, че имаме проблем и естествено да приема нещата спокойно, а не да избухва. Благодаря.

Ева Кулева: Напива се, безотговорен е, пристрастен е към хазарта, избухва, не осъзнава, че има проблем... Не вярвам, че можеш да се справиш с тази ситуация без професионална помощ.

Свързани статии

За да избереш такъв партньор и да продължаваш да стоиш в тази връзка, значи вярваш, че това е, което заслужаваш. Или и ти имаш зависимости, или самооценката ти е много ниска, или не вярваш, че можеш да имаш пълноценна връзка. При всички случаи ти препоръчвам да се свържеш с един или двама психотерапевти и да си избереш с кого да работиш.

Можеш да прочетеш и книгата „Жените, които обичат твърде много“ на Робин Норууд.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
o ( преди 4 години )
Какви психотерапевти, бе?? Жената просто трябва да го изрита бързо от живота си и да си намери по-свестен. Явно Кулева е закъсала за пари. Психотерапевти-един -два-хахаха!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар