Семейство

Позата, в която спи партньорът ви, разкрива много за него

Любопитно ли ви е да разберете

09.06.2020г. / 08 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сънят е важен фактор за това да бъдем и да се чувстваме емоционално и физически добре. Любопитното е, че позата на сън може много да разкрие за един човек – дали е напрегнат, какъв е в любовта. Вижте 4 пози за сън и какво разкриват те за вашия партньор.

Фетална позиция

Ако вашият партньор най-често спи по този начин, то той е чувствителен и мил. Феталната позиция е показател, че личностите, които си почиват така, копнеят за комфорт, чувствени са, но са и чаровно срамежливи.

Какво издава позата за сън за вашата връзка?

Поза войник

Когато мъж спи по този начин по гръб, ръцете са изпънати и разположени до тялото или леко встрани, това е показател, че е тиха и сдържана личност, имаща високи стандарти за всичко в живота. Друго, което е характерно за тях е това, че трудно допускат хора в живота си, защото си отделят достатъчно време, за да ги опознаят добре. Но такива партньори обикновено са сигурни за връзка.

5 признака, че връзката ви е зряла

По корем

Мъж, който обича да спи по корем, обича да контролира. Той има силна воля и знае какво иска да постигне. Обикновено е съсредоточен и ориентиран към целите си, а в секса по-скоро си пада по класическите неща.

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обича

Морска звезда

При тази поза спящият се движи постоянно, което подсказва, че вероятно е стресиран. Когато сме напрегнати, мозъкът отделя хормони, което задейства реакцията за борба или бягство в съня.Поза морска звезда подсказва не само за стресирана личност, но и за емоционална, която може би лесно се ядосва.

Илюстрации: iStock

Коментирай